Presa Curată

Portal de ştiri

ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE cu ŞEFUL DSP ARAD. Jigneşte şi ameninţă medicii ca să meargă în frontiera Nădlac: “laşi”, “fricoşi”, “inteligenţi”. “Dumneata EŞTI CHIRURG?”

Spread the love

Constantin Cătană, directorul DSP Arad, în discuţie cu personalul medical care urmează să meargă în frontieră Nădlac:

V-aţi ales PROST MESERIA! EŞTI ROMÂNCĂ? PĂI, ŞI ATUNCI? DE FRICOŞI ŞI DE LAŞI EU NU AM NEVOIE! Te iei şi te duci, dacă nu vrei să mergi! ASCULTĂ-MĂ ACUM, CĂ EU VORBESC!

Poliţia de Frontieră, o să vezi că poliţistul are o mască simplă! ATÂT! O mască! Poliţistul care a vorbit cu 100.0000. Acum eu vorbesc, da? Dacă nu, iei liftul şi la revedere!

Unde eşti dumneata chirurg, că eu n-am auzit de dumneata! Dumneata eşti CHIRURG? Asta e ţinută şi morală şi fizic de un chirurg? Despre asta e vorba! Despre atitudine este doamnă vorba!

Cineva îşi imaginează că eu am echipament, îl ţin aici şi nu vă dau? Dumneata nu gândeşti, domnule! Oamenii ăştia de 1 lună stau acolo!”

Oamenii spun că au însă dreptul să-şi protejeze viaţa.

„Primiţi combinezon şi mască!”, spune directorul DSP. „Despre ce mai vorbim atunci? Ce să faci cu botoşeii? Ia combinezonul pe dumneata! Nu mai este timp de glume! Pe cine să contaminezi, doamnă? Doamnă, pe cine contaminezi doamnă? Hai, că văd că eşti inteligentă! Cum se ia echipamentul ca să nu contaminezi? Şi pe cine să contaminezi?”.

„Pe mine”, îi răspunde cadrul medical.

„Îl iei cu 2 mânuţe, rupi ambalajul, desfaci fermoarul, îţi dai jos geaca, şi îl iei pe dumneata, în orice ordine vrei! Nu sunt medici dacă nu ştiu să îl ia. Hai, liftul şi la revedere! Dacă vreţi să mergeţi cu noi! Dacă nu, CÂND SE VA TERMINA, CÂND SE VA TERMINA, NU ŞTIU CE VOM FACE CÂND SE VA TERMINA, CÂŢI VOM MAI RĂMÂNE ŞI VOM TRAGE LINIE: CINE A FUGIT ŞI CINE A RĂMAS”

Imaginile au fost încărcate astăzi pe reţeaua de socializare Facebook cu comentariul: ”DSP Arad, ieri. Directorul DSP Arad (jurist) Constantin Catana, in discutii cu personalul sanitar convocat pt a fi trimis in vama Nadlac.In conditiile precare oferite nimeni nu vrea sa meargă.”


Materialul a fost prezentat în urmă cu câteva minute şi de ziarul Special Arad: Scene scandaloase filmate în sediul DSP. Modul în care directorul Cătană vorbește cu medicii este de-a dreptul revoltător.

Special Arad: “L-am contactat și pe directorul DSP Arad, Constantin Cătană, cu privire la acel material video apărut în spațiul public și i-am cerut acestuia un răspuns oficial cu privire la cele apărute. În primă fază ne-a transmis un răspuns scurt și probabil că urmează să primim o poziție mai elaborată din partea acestuia.

„O să-l primiți cu celeritate. Dar vreau să văd întreaga înregistrare a discuției, nu trunchiată sau scoasă din context! Mi-am cerut scuze față de dânșii. Dar dvs sunteți dezinformați, acea discuție a avut loc în urmă cu două săptămâni, la sediul DSP, la ora 07:00 dimineața și dânșii refuzau să-și desfășoare activitatea ca medic (în frontieră). Ulterior au înțeles, au plecat, și-au desfășurat activitatea cu succes. În condiții de siguranță”, ne-a transmis Constantin Cătană, șeful DSP Arad.”


Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!