Presa Curată

Portal de ştiri

Șoc în Germania: Procurorii intră peste un partid al coaliției

Spread the love

Procurorul din Berlin îl investighează pe vicecancelarul Habeck, ministrul de externe Baerbock și pe toți membrii comitetului executiv federal al Partidului Verzilor pentru suspiciunea de delapidare, relatează ziarele Spiegel și Welt.

Oficialii Partidului Verzilor din Germania sunt acuzați de delapidare în legătură cu plățile bonusurilor Corona în 2020, relatează Spiegel.

Parchetul din Berlin a inițiat anchete împotriva întregului comitet executiv federal al Verzilor din cauza unor plăți speciale controversate. Există „suspiciunea inițială de delapidare”, a spus purtătorul de cuvânt al parchetului.

Parchetul din Berlin anchetează executivul federal al Verzilor din cauza „suspiciunii inițiale delapidare”. Acest lucru a fost confirmat de un purtător de cuvânt al autorității miercuri seară, raportat anterior de „ Spiegel ”. Ancheta a plecat de la „mai multe reclamații” de la persoane private.

Un purtător de cuvânt al Verzilor a confirmat, de asemenea, că există anchete.

 „Este vorba de participarea membrilor consiliului executiv federal la deciziile privind plata așa-numitelor „bonusuri corona”, care – după cum se știe deja – au fost plătite tuturor angajaților oficiului federal și, în același timp, către consiliul executiv federal în 2020”, a explicat purtătorul de cuvânt al partidului.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!