Presa Curată

Portal de ştiri

ÎNREGISTRARE VIDEO devastatoare cu patronul Realitatea: Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor, e prost!

Spread the love

Un conflict având ca miză controlul gigantului Romprest, compania-simbol a contractelor de salubritate cu statul, deschide publicului o fereastră către patronul puțin cunoscut al unei vechi televiziuni de știri din România, arată Libertatea.

„Cu 3.000 de angajați, Romprest este una dintre cele mai mari companii românești care se ocupă de curățenie urbană și are numeroase contracte cu statul. Firma a fost deținută majoritar și controlată de Florian Walter, fost acționar și la FC Dinamo.  După decesul lui Florian Walter, fiul acestuia l-a împuternicit pe Păcuraru să îl reprezinte în companie. 


Ce se vede pe imagini? Maricel Păcuraru își face apariția la ședința AGA Romprest, forul de conducere al companiei. 

Discuția are loc la sediul central al companiei, din Bulevardul Poligrafiei. Replicile sunt între avocatul lui Dracea și Maricel Păcuraru. ”Băi, respectă infractorii, mă! Păi, dacă noi, infractorii, nu eram…!” Păcuraru: Băi, ciobane! Nu mi-e rușine nici c-am fost cioban, nici că am fost țăran, nu mi-e rușine, mă! Muncesc! Mă, nu te-am furat, nici nu te-am șantajat!  (…)

– Domnul Maricel, sunteți prea jos!

– Ia vezi, barosane! Ce-a făcut Maricel Păcuraru? A fost șmecher, mă! A fost condamnat că a spălat niște bani!

– Și asta e șmecherie?

– Bă, banii mei, fac ce vreau! N-am fost ca Dracea, mă, să iau contracte… să dau contracte mari…

– Spălarea de bani înseamnă ce? Cea mai gravă faptă, infracțiune financiară, economică. Dumneavoastră ați făcut-o. Domnul Maricel, sunteți prea jos!

– Uaaa! Câtă treabă ai, câți bani ai de luat! Băi, te invidiez! Dar știi până când? Până pierzi procesul. Mă, tu confunzi, Maricel Păcuraru nu e scriitor, e cioban…

– E un infractor! ”Maricel Păcuraru e șmecher”

– Și care e problema, mă? Te oftici? Că te-nvăț? Băi, respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business! Cu infractorii ăștia, mă, plătesc avocați ca tine să vină să ne apere! Păi, dacă noi, infractorii, nu eram…!

– Șantajezi?

– Când îl vezi tu pe Maricel Păcuraru că semnează vreun articol, atunci stai de vorbă! Maricel Păcuraru e șmecher, mă, și are grijă și el să-și pună șoferi, cum v-ați pus și voi!

– Maricel Păcuraru îi șantajează, îi amenință…

– Nu-i șantajează! Ia zi tu, Maricel Păcuraru ce șantaj a făcut la adresa voastră! 

– Dacă Dracea nu face ce vrei tu…

– Dracea? Mă, ce treabă are Dracea cu mine, ești nebun? Dracea și-a pus un șofer, îl consiliază pe șofer… Șoferul îi plătește, lună de lună…

– Care are studii și care a avut rezultate, habar n-ai! Că, dacă nu era ăsta, nu erai aici! Păcuraru: ”Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”  La un moment dat, în discuție a apărut și Bogdan Adimi, executivul Romprest, care are și el acțiuni, împreună cu Dracea.

– Ți-a făcut ție? Stai, prietene… Fac o adresă să-mi spui și mie câți bani ai luat de la Romprest și ce-ai făcut de banii ăștia!

– E confidențial! Domnul Maricel, sunteți prea jos! – N-am treabă cu tine, nu te băga!

– Să nu faci infarct, te rog, ești prea jos! Tu respecți legea, alții fură…

– Băi, am furat atât de mult, am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!

– Eu nu aveam nevoie de bani furați. Eu nu aveam nevoie de escroci…

– Dar tu ce aveai, mă?

– Eu? Eu apăr legea. Eu îs corect.

– Hahaha!

– Eu apăr munca unor oameni și nu vin pe combinații în companie, nu vin să șantajez. Asta i-ați făcut lui Dracea”, se arată în înregistrările difuzate de Libertatea.

Citeşte şi…

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!