Presa Curată

Portal de ştiri

Ce mai pregăteşte Apple pentru anul acesta

Spread the love

(Reuters) – Apple Inc (AAPL.O) a cerut furnizorilor să producă cel puțin 75 de milioane de iPhone-uri 5G pentru sfârșitul acestui an, împreună cu noile modele Apple Watch, un nou iPad Air și un HomePod mai mic, a arătat marți Bloomberg News.

Compania lui Tim Cook se așteaptă ca livrările acestor iPhone-uri de nouă generație să ajungă la 80 de milioane de unități în 2020, se arată într-un raport.

Apple își propune să lanseze 4 noi modele de iPhone luna viitoare cu viteze wireless 5G, un design diferit și o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului, a raportat Bloomberg, adăugând că telefoanele de ultimă generație vor fi expediate mai devreme decât dispozitivele Pro.

Apple pregătește, de asemenea, un nou iPad Air cu un ecran de tip edge-to-edge iPad Pro, două noi versiuni Apple Watch și primele sale căști over-ear în afara mărcii Beats, potrivit raportului.

Compania a dezvoltat, de asemenea, un nou Apple TV box cu un procesor mai rapid pentru jocuri îmbunătățite și o telecomandă actualizată, deși s-ar putea să nu fie livrat până anul viitor, a raportat Bloomberg.

Apple nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters pentru a face comentarii.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!