Presa Curată

Portal de ştiri

Jalnicul blatist „Ciolacu sexsiune” s-a făcut iar de râsul României

Spread the love

Partidul condus de Marcel Ciolacu- PSD- nici măcar nu a reuşit să asigure cvorumul pentru propria moţiune de cenzură depusă în sesiune extraordinară în condiţiile în care, zile la rând, preşedintele PSD a minţit opinia publică şi spunând că „moţiunea va trece fără probleme”.

Până şi Victor Ponta, liderul Pro România, celebru prin minciuni şi blaturi celebre, a acuzat liderii PSD că sunt şmenari, blatişti şi conserve şi au făcut înţelegeri cu PNL-Iohannis.

5 parlamentari PSD au lipsit din Parlament în condiţiile în care tot preşedintele PSD anunţa că vor fi prezenţi toţi, dar- chiar şi cu aceste absenţe- aşa zisa Opoziţie care teoretic avea voturile pentru trecerea propriei moţiuni- nu a putut să meargă mai departe nici măcar cu procedura.

Pe Facebook, majoritatea cunoscătorilor fenomenului politic acuză un blat dintre Marcel Cioacu şi Iohannis- Orban.

Iar avem un spectacol de wrestling adevărat la Parlament: Ciolacu se preface că vrea să dărâme guvernul, Orban se preface că este preocupat și îngrijorat, UDMR se preface că arbitrează această luptă înverșunată…
Doar USR privește și, ca de obicei, nu înțelege nimic dacă nu a primit indicații!, scrie Ionuţ Popescu.

Dacă nu e cvorum, moțiunea de cenzură devine caducă. Alta se poate depune mâine. Dar cine mai are încredere?
Orban poate dormi liniștit. Are un aliat de nădejde – Ciolacu, a scris Gheorghe Piperea.

Să bagi motiune de cenzura după ce ai cîștigat alegerile cu 45% și să nu poti asigura nici macar cvorumul de sedinta, iata umilinta suprema pentru PSD. Ura si la gară, cu Marghioala Leșinata în frunte…, scrie Bogdan Tiberiu Iacob.

Cea mai jenantă moţiune de cenzură, comentează şi Ion Cristoiu. Ion Cristoiu a remarcat că Marcel Ciolacu nici măcar nu a reuşit să pronunţe corect substantivul „sesiune” vorbind public în Parlament despre „sexsiune„.

De altfel, Ciolacu pregătea propunerea ca premier a unui om de paie, a unui ilustru necunoscut- Leonardo Badea, pe care Klaus Iohannis să nu-l accepte, astfel încât tot Ludovic Orban să rămână premier. Asta în condiţiile în care tot Marcel Ciolacu şi partidul său l-au şi votat pe Orban premier.

Nicio surpriză. PSD este condus de oameni apropiaţi serviciilor secrete- SRI şi SIE- gen Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu, Marcel Ciolacu.  

De la preluarea puterii în PSD de către Marcel Ciolacu, acesta- în mod subteran- susţine toate demersurile puterii Iohannis- Orban, dar public spune că este preşedinte al unui partid de Opoziţie.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!