Presa Curată

Portal de ştiri

Tătaru recidivează după râsul lui Rafila: „Să explice explicaţiile mele”

Spread the love

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost întrebat astăzi despre criza de râs a lui Alexandru Rafila, devenită virală, după ce Marius Tucă l-a rugat pe Rafila în direct să comenteze alte declaraţii halucinante ale lui Tătaru.

Iată ce a declarat astăzi, Nelu Tătaru: „Nu am discutat cu profesorul Rafila în ultimele zile. Noi avem un comitet ştiinţific care ne prezintă zilnic evaluările pe care le raportează şi Comitetului pentru Comunicare Strategică. Cred că dumnealui şi-a dat seama poate după emisiune şi va încerca să explice tocmai explicaţiile pe care eu le-am dat vizavi de această evoluţie pe trendul ascendent dar ascendentul manifestându-se de la o zi la alta un număr mai mic de cazuri, scăzând de la o zi la alta, chiar dacă este în creştere progresivă. Dar, mă repet, am pretenţia de la cei care înţeleg mesajul să-l poate transpune pe înţelesul tuturor dacă eu nu am reuşit”.

Zilele trecute, Alexandru Rafila a râs la Marius Tucă Show de declaraţiile din care nu prea se înţelege mare lucru ale ministrului Sănătăţii. Astăzi, ministrul a recidivat cerând profesorului Rafila să-i explice explicaţiile şi spunând că trendul ascendent de cazuri de nou coronavirus din România se manifestă prin numere mai mici de cazuri, în creştere progresivă.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!