Presa Curată

Portal de ştiri

Moldovan din Guvernul Orban, de la 23.000 de euro pe lună: Dacă Guvernul n-a dat măşti, puteţi folosi batiste şi fulare

Spread the love

O nouă declaraţie şocantă a secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, întrebat de măştile pentru persoanele devavorizate pe care trebuia să le furnizeze Guvernul României: „Lucrurile se vor rezolva. Vor ajunge acele măşti. Însă orice barieră este binevenită, se poate folosi o soluţie proprie, se pot folosi fulare, batiste. Noi vom asigura ceea ce s-a hotărât pentru ca să primească cei devavorizaţi măşti de protecţie”, redau jurnaliştii de la Income Magazine.

Întrebat dacă cei care nu au mască nu vor fi amendaţi, Moldovan a spus că „nici această afirmaţie nu pot s-o fac dar o să o avem în discuţie această problemă”.

Guvernul României a decis că purtarea măştii este obligatorie şi în aer liber, nu numai în spaţiile închise, iar până în prezent Guvernul nu a furnizat măşti gratuite pentru persoanele defavorizate. Licitaţia Guvernului pentru măşti este blocată între două grupuri puternice de interese, fiind contestată.

„2,3 milioane de măști ar trebui să distribuie, gratuit, Guvernul persoanelor defavorizate. Licitația este blocată! Iar o parte din populația României abia își permite achiziționarea unei măști pe zi”, scriu jurnaliştii de la Income Magazine.

Horaţiu Moldovan, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, are un salariu de 23.000 de euro pe lună şi a fost suprins de-a lungul timpului, în mai multe ocazii, că nu spune adevărul.

Citeşte şi…

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!