Presa Curată

Portal de ştiri

Asasinat şoc în SUA: familia unei importante judecătoare, împuşcată în casă

Spread the love

Fiul judecătoarei federale din New Jersey, Esther Salas, a fost ucis, iar soțul ei a fost rănit prin împuşcare la domiciliul lor din Brunswick de Nord, relatează ABC News.

Sotul judecătorului Salas, avocat în dispute penale , Mark Anderl, se află în stare stabilă la spital după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, a declarat primarul Brunswickului de Nord, Francis Womack.

Judecătoarea Salas, primul latino american, care a servit pe banca federală din New Jersey, nu a fost rănită. Autorităţile nu ştiu clar cine a fost ţinta asasinatului iar suspectul este în libertate.

Anchetatorii spun că asasinul s-a îmbrăcat ca șofer de curierat FedEx şi a ajuns duminică la 17:00 la domiciliul familiei. Fiul lui Salas, Daniel, de 20 de ani, a deschis ușa și a fost împușcat imediat. Soțul judecătoarei a fost apoi împușcat de mai multe ori.

Primarul Womack a spus că judecătoarea Salas era acasă la momentul tragerii, dar se afla într-o altă zonă a casei.


Ancheta a fost preluată de FBI. Sunt implicate şi Poliția de Stat din New Jersey, Poliția Nord-Brunswick și Parchetul Județului Middlesex.

FBI a lansat o declarație duminică seară, spunând: „FBI investighează o un asasinat care a avut loc la domiciliul judecătoarei Esther Salas din Brunswick North, New Jersey, mai devreme în această seară, 19 iulie. Cine consideră că poate avea informații relevante, vă rugăm să sunați la FBI Newark la 973-792-3001. Lucrăm strâns cu partenerii noștri de stat și locali și vom oferi actualizări suplimentare atunci când sunt disponibile. “

Sursele spun că judecătoarea Salas a primit amenințări în trecut.

Autoritățile investighează dacă există vreo legătură între aceste amenințări anterioare și asasinatul sau dacă a implicat activitatea soțului ca avocat de apărare penală.

Judectoarea Salas a prezidat cazuri importante de corupţie a oficialilor şi este în prezent judecătorul cauzei împotriva Deutsche Bank din speţele Jeffrey Epstein.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!