Presa Curată

Portal de ştiri

Verdictele lui Rizea de la Chişinău: Andronic, Ghiţă, Udrea, Dragomir şi Grupul Monaco

Spread the love

Într-o serie de mesaje tip confesiune transmise mai multor jurnalişti, Cristian Rizea face dezvăluiri despre controversaţii Dan Andronic, Serbastian Ghiţă, Elena Udrea, judecătorul Iulian Dragomir şi mulţi alţi reprezentanţi ai periculoasei Grupări Monaco.

Majoritatea celor despre care face dezvăluiri Rizea sunt implicaţi în speţe penale de corupţie, unii dintre ei fiind şi beneficiari de uriaşe fonduri guvernamentale date de Guvernul Orban. (dublu click)

Cristian Rizea a făcut şi alte dezvăluiri importante despre oameni de afaceri, procurori, şefi de servicii de informaţii, moguli controversaţi din România, presa centrală şi Presa Curată redând pasaje importante din confesiunile lui Rizea, acesta anunţând volumul 2.

De câteva zile, Rizea realizează şi Verdicte zilnice, după ce a acuzat-o pe creatoarea de modă Dana Budeanu, devenită comentatoare despre orice, că este apropiată de actualul director adjunct al SRI, controversatul general Adrian Ciocîrlan.  

Prin decizia penală nr. 62 din 18.03.2019, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea inculpatului RIZEA CRISTIAN, deputat în Parlamentul României la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 2 ani de la executarea pedepsei închisorii, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, spălare de bani în formă continuată și influențarea declarațiilor în formă continuată.

ÎCCJ a încetat procesul penal pornit împotriva inculpatului COLȚEA LUCIAN, pentru infracțiunile reținute în sarcina lui, ca urmare a decesului acestuia şi a confiscat de la inculpatul Rizea Cristian echivalentul în lei, la cursul B.N.R. de la data punerii în executare, al sumei de 300.000 euro, obținută ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. De asemenea, a dispus desființarea înscrisurilor întocmite în fals şi a obligat inculpații la plata sumei de câte 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

De la condamnare, Cristian Rizea este fugit la Chişinău, în 2019 tot ziarul patronat de controversatul Radu Budeanu anunţând că „l-a localizat” la Chişinău pe Rizea.

Citeşte şi…

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!