Presa Curată

Portal de ştiri

„Minunile” de la RTV: Galacticii din Rahova s-au vindecat în direct!

Spread the love

RTV, televiziune controlată de mogulul Sebastian Ghiţă, a transmis în această seară din Sectorul 5, Rahova, unde ieri mai mulţi romi au agresat Poliţia Română.

Mai întâi, în emisiunea lui Victor Ciutacu a intervenit şeful Poliţiei Române care, deficitar şi în limbaj de cartier cum de obicei se exprimă, a avut grijă să folosească pronumele de politeţe atunci când s-a referit la agresori. Ca atare, Liviu Vasilescu a vorbit de „domn Spartacus”.

Ulterior, romii aflaţi în direct au adus acuzaţii nedovedite Poliţiei, susţinând că ei au fost cei agresaţi, că nu au participat la agresiuni, dar în acelaşi timp erau înfăşuraţi în bandaje.

„Minunea” s-a întâmplat însă în direct. Bangajele romilor au picat în timp ce aceştia vorbeau şi se plângeau la tv şi astfel s-a putut vedea că persoana bandajată nu fusese agresată şi nu fusese nici rănită. Situaţia a putut fi observată de mai mulţi jurnalişti.

După prima „minune”, a urmat însă o altă „minune”.

În timpul transmisiei live, cu acuzaţii neprobate, a venit şi Poliţia. Iar „minunea” de transmisie din Rahova, prin care a fost dezinformat publicul şi în care s-au prezentat pseudovictime, s-a oprit.

CITEŞTE ŞI…

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!