Presa Curată

Portal de ştiri

Un condamnat definitiv DNA aflat pe funcţie retribuită publică mi-a pus în bloc, pe bani publici, un dezinfectant pişvaiţer de la ruda altui condamnat definitiv DNA. “Filiera” PNL. Sorina Matei

Spread the love

Sector 2. Bucureşti. Capitala României. Administraţie locală cu Primar PSD, inexistentul Mihai Mugur Toader, viceprimar liberalul Dan Cristian Popescu care se vrea primar şi consiliu local cu toate formaţiunile politice: USR, ALDE, PSD, PMP, PER, PNL. Toţi degeaba plătiţi din bani publici.

Vasilică Alin Drugău, şeful ADP Sector 2, condamnat definitiv

Şeful ADP Sector 2 este Vasilică Alin Drugău, condamnat definitiv de ÎCCJ în 2006, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru fapta de corupţie numită trafic de influenţă într-un dosar al DNA. Ceţăţeanul.ro susţine că Drugău ar fi fost şi membru PNL şi un apropiat al viceprimarului PNL, Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu, viceprimar PNL şi Vasilică Alin Drugău, şeful ADP Sector 2, condamnat definitiv
Şeful ADP Sector 2, condamnare definitivă ÎCCJ
Şeful ADP Sector 2, dosar DNA
Şeful ADP Secotr 2 şi dezinfectantul lui validat

În 2020, Alin-Vasilică Drugău, condamnatul, ajuns şef ADP sector 2, tot pe funcţie remunerată publică, alături de administraţia publică degeaba dar plătită din bani publici a Sectorului 2, mi-a pus dezinfectant în bloc. Mi l-a pus pe perete. Eu am şi ochi şi creier. Şi pot şi citi. Surpriză.

Dezinfectantul este un pişvaiţer cu firmă scrisă pe el. Este la toate scările. Unul dintre cele mai mari blocuri din sector.

Firmă mare, scrie lângă ADP cine este. LAR CHEMICAL R&A. Nu nu este nume de discotecă, este un nume de companie din România de la care administraţia publică, aleasă public şi plătită din bani publici, a cumpărat tot pe bani publici, ai cetăţenilor, nu ai lor, respectivul pişvaiţer. Sistemul de management al calităţii.

LAR CHEMICAL R&A este înfiinţată în 2016, potrivit Registrului Comerţului, şi o are administrator şi fondator pe Alexandra Oana Precul.

Alexandra Oana Precul are un soţ, Radu Precul. Ambii, potrovit 7est.ro, sunt finii cunoscutului avocat Mihail Vlasov, condamnat definitiv al DNA tot pentru corupţie, la 5 ani de închisoare şi la alţi 2 ani de închisoare. Asta numai în 2 dosare. Şi mai are.

Ziarul de Iaşi mă informează că nişte creditori ai firmei au cerut mai demult ca aceasta să intre în insolvenţă.

Radu Precul, finul lui Mihail Vlasov, multiplu condamnat defintiv pentru fapte de corupţie

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/firmele-finilor-a-imparatuluia-vlasov-cad-una-dupa-alta–135948.html

BZI Iaşi îmi spune că Precul este un afacerist controversat, a lăsat găuri în spate, a fost achitat pentru evaziune fiscală şi a fost chiar lider al PNL Iaşi. Superb.

Filiera” PNL.

Datele Ministerului de Finanţe arată că în 2018 firma LAR CHEMICAL R&A nu a avut angajaţi declaraţi, a avut un profit net de 74.546 de euro şi o cifră de afaceri netă de 558.112 de euro.

De vis!


„Ce se întâmplă, de fapt, în România?

„În România mor oamenii cu zile.

În România se petrec crime politice.

România este o ţară fără reguli.

Primul lucru care a fost privatizat în România este interesul naţional.

În România există de 16 ani doar demagogi şi trăgători de sfori şi indivizi puşi pe căpătuială.

Pentru mine România este o fatalitate. M-am născut român şi n-am cum să ies din acest destin. O să îmi iubesc ţara chiar dacă va fi condusă de canalii şi de lepădături şi de escroci. Dar îmi păstrez unicul drept care mi-a rămas după iluzii, după dezamăgiri, după revoltă, ultimul meu drept este dispreţul.

Mai aparţine România României? În momentul de faţă, eu mă întreb cum de România mai există.

România nu este o ţară coruptă, România este o ţară jefuită, este o ţară prădată, este o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară, care în complicitate fură tot ce se poate din România.

Este o bătaie de joc inadmisibilă.

România trăieşte într-o gravă criză a valorilor. Ingredientele succesului în România sunt: prostituţia, tupeul, şmecheria.

Dacă eram oameni serioşi, nu aveam o asemenea clasă politică ticăloasă.

Noi, astăzi, suntem o ţară de oameni singuri. Atât de singuri, încât până şi nefericiţii nu sunt solidari între ei. Mă tem eu că până şi oamenii care ridică privirea mută spre Cer, căutând la Dumnezeu un sprijin pentru că s-au lămurit cum e cu grija statului faţă de ei, nici între ei nu mai există solidaritate.

Eu am crezut până de curând că noi suntem încă în Caragiale. Cu noi farfurizi, cu noi caţavenci, cu noi tipăteşti. Ei bine, nu. Noi am trecut dincolo de Caragiale. La ora actuală este un spectacol si-ni-stru, grotesc în România.

Dacă românii s-au revoltat în decembrie ’89 şi astăzi înghit ce se întâmplă în acest amestec de maidan, de circ şi de disperare, mi se pare de neînţeles. Eu îmi dau seama că lucrurile nu se vor îndrepta în cursul vieţii mele, nu voi fi pe aici la 80 de ani să spun că nu mai cred în nimic sau aproape nimic.

Nu mai cred în democraţie, nu mai cred în capitalism, nu mai cred nici în libertate, după ce am crezut că acestea sunt valori paradiziace. Cred în dragoste şi mai cred în mizantropie care cred că este întemeiată pe experienţele pe care le am şi sunt foarte trist, vă rog să mă credeţi, pentru că indiferent ce se va întâmpla cu această ţară, nu îmi e indiferentă soarta ei.

Eu chiar cred în ce am scris: că un om normal are, într-adevăr, o singură patrie. Restul sunt ţări. Am această patrie şi sunt exasperat de fapt văzând că am ajuns într-un final de istorie.

Vorbesc azi în deşert. Nu reuşesc să fiu atât de egoist, cum aş vrea, încât să zic: nu-mi mai pasă ce se întâmplă”- Octavian Paler, litere, drept, filosofie, 1926-2007.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!