Presa Curată

Portal de ştiri

PROTESTELE împotriva lockdown continuă în mai multe state: India, Brazilia, Chile, SUA. VEZI IMAGINILE

Spread the love

Ţara cu a doua cea mai mare populaţie din lume continuă protestele împotriva lockdown.

India, statul cu o populaţie de 1,3 miliarde de oameni, continuă şi astăzi protestele, după ce autorităţile au anunţat că extind măsurile de urgenţă până pe 3 mai.

Autorităţile din India au început să fie din ce în ce mai îngrijorate de proteste, de exemplu câteva mii de lucrători migranţi s-au adunat în Gara Bandra din suburbiile Mumbaiului şi au cerut să se întoarcă la casele lor, după ce premierul Indiei, Narendra Modi a anunţat o extindere a lockdownului până pe 3 mai.

Au apărut şi imagini în care Poliţia foloseşte bastoanele pentru a dispersa mulţimile.

Mumbai are un număr mare de lucrători migranţi care au rămas fără locuri de muncă şi au fost chiar daţi afară din case după ce activitatea economică a ţării a fost închisă pentru a opri extinderea pandemiei.

Mai multe zone ale Indiei- Bengal, Bihar, Jharkhand, Uttar şi Pradesh sunt pline de migranţi. Poliţia foloseşte drone pentru a averiza oamenii să nu se strângă pentru proteste, relatează presa naţională.

Mumbai are 19 milioane de locuitori şi un număr mare de infectaţi cu coronavirus. La fel şi Maharashtra, care este unul dintre cele mai bogat şi mare stat al Indiei.

PROTESTE ÎN CHILE

PROTESTE ÎN BRAZILIA

PROTESTE ÎN BANGLADESH

PROTESTE ÎN CAMERUN

PROTESTE ÎN SUA

PROTESTE ÎN ALTE STATE

CITEŞTE ŞI…

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!