Presa Curată

Portal de ştiri

Poliţia din Germania a fost atacată în timp ce încerca să impună lockdownul. A fost nevoită să folosească elicopterul. VEZI IMAGINI

Spread the love

Poliția din Frankfurt a fost atacată de grupuri de bărbați în timp ce a încercat să aplice măsuri de distanțare socială în pandemia de coronavirus.

Bild, Frankfurter Allgemeine Zeitung şi alte ziare din Germania relatează că poliția a fost solicitată de mai multe ori încercând să despartă grupuri mari de bărbați care s-au adunat de Good Friday în ciuda măsurilor de distanțare socială a coronavirusului.

După ce s-a apropiat de un grup de persoane care încalcau regulile de blocare, o patrulă a poliției a fost atacată cu pietre.

O a doua patrulă de poliție a fost atacată de un grup de aproximativ 20 de bărbați înarmați cu bare de fier, pietre și țigle, forțând patrulele germane să se retragă.

Poliția a apelat la o altă patrulă cu elicopter pentru a-i căuta pe autori prin patrulări din aer, urmând unii dintre suspecți până la un apartament din districtul vestic Griesheim și efectuând raiduri.

Șase suspecți între 23 și 31 de ani au fost arestați în atac, în timp ce poliția a confiscat și arme, incluzând săbii de samurai, mănuși și articulații de aramă.

Zilele acestea în Germania au fost mai multe incidente ale Poliţiei cu diverse grupuri pe impunerea lockdown şi măsurilor de distanţare socială. Problemele sunt în special în Griesheim.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!