Presa Curată

Portal de ştiri

Revoltă noaptea la Ambulanţa Mehedinţi: Îl plimbăm între spitale şi acum e în comă! O răceală banală? Avem 6 colegi izolaţi de la el, vrem să fim testaţi!

Spread the love

Mai mulţi angajații Ambulanței Mehedinți vor să intre în grevă pentru că nu au primit echipamente de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus dar în acelaşi timp sunt forţaţi să intre în contact cu pacienți infectați sau care manifestă simptome deja.

O serie de imagini cu protestul de la Ambulanţa Mehedinţi au apărut aseară, postate pe reţeaua de socializare Facebook, după ce unul dintre pacienți care a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19, fusese transportat cu ambulanța, joi, fără ca personalul să fie protejat, iar pacientul fusese plimbat între spitale şi era deja în comă.

Voce: „…o răceală banală. Omul a intrat în insuficiență respiratorie. Îl plimbăm între spitale… O răceală banală…L-au văzut la TBC, l-au văzut aici, l-au văzut la Infecțioase: du-te acasă, ia paracetamol că ai o răceală banală. Și-acuma e-n comă! Avem 6 colegi, de la acest pacient, izolați la domiciliu. Unul dintre colegii noștri este văr cu el și a lucrat cu noi. Sunt supărați pe noi că vrem să fim testați…


Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!