Presa Curată

Portal de ştiri

NICOLAE CEAUȘESCU AR MURI DE INVIDIE! Contributor Presa Curată

Spread the love

Pentru că nu ești suficient de cuminte și te tot fâțâi pe la uși, pe la ferestre, pe la supermarketuri și tomberoane, UE a decis că trebuie să te supravegheze ca să fie sigură că stai potolit și respecți ce –ți îndică regimul.

Comisia Europeană și Guvernul au decis că trebuie să fii urmarit și localizat cu ajutorul telefonului tău mobil, ca să fie siguri că faci ceea ce ți se spune și nu te transformi în focar de infecție coronavirus.

Dacă stai mereu cu mobilul în mână, UE va sti când mergi din dormitor în sufragerie, din sufragerie în baie, din baie pe balcon, din balcon în bucătărie. Va ști concret dacă ai mers la tomberonul cel mai apropiat de locuința ta, ca să arunci gunoiul, sau ai trișat și ai mers la vreo 2 străzi distanță.

Va ști și , ce să vezi, va veni după tine!

Ca să te încurajeze sau să te deprime și mai rău, Guvernul îți pune imnul național de 2 ori pe zi, pe străzi, de la difuzoarele tancurilor, ca să fie sigur că auzi, chiar dacă stai cu geamul închis să nu se furișeze corona.

Să știi că în Austria e mai lejer, austriecii pot ieși la o plimbare însoțiți de membrii familiei – cu care locuiesc – sau singuri, se pot vedea cu un prieten sau pot iesi la o plimbare cu bicicleta.

In Austria, astăzi, 29.03.2020 – sunt 7.697 cazuri de infectați detectați și 68 decese.
In România, astăzi, 29.03.2020 – sunt 1760 cazuri de infectați detectați și 40 decese.

Din Madrid, Mircea Apostol

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!