mar. sept. 27th, 2022

Presa Curată

Portal de ştiri

Ruşii, la a 4-a versiune de tratament împotriva COVID-19

Spread the love

MOSCOW, 28 mar – Știri RIA. Agenția Federală Biomedicală a introdus un medicament pentru tratamentul infecției cu coronavirus bazat pe medicamentul antimalarian mefloquine, arată o informare oficială a Agenţiei

Agenţia notează că centrul de cercetare și producție Pharmzashchita a dezvoltat un regim de tratament ținând cont de experiența chineză și franceză.

„Medicamentul cu selectivitate ridicată blochează efectul citopatic al coronavirusului în cultura celulară și inhibă replicarea acestuia, iar efectul imunosupresiv al mefloquinei împiedică activarea răspunsului inflamator cauzat de virus. Adăugarea de antibiotice macrolide și peniciline sintetice nu numai că împiedică formarea unui sindrom bacterian-viral secundar, dar crește și concentrația un agent antiviral în plasma de sânge și plămâni „, a declarat șeful FMBA Veronika Skvortsova.


Ea a subliniat că acest lucru ar oferi un tratament eficient pentru pacienții cu COVID-19 cu severitate variată.

În plus, pe baza mefloquinei, este elaborată o schemă eficientă și sigură pentru prevenirea coronavirusului, a declarat serviciul de presă.
Evoluțiile sunt propuse pentru a fi incluse în liniile directoare ale Ministerului Sănătății.

Ce recomandă Ministerul Sănătății?
Ieri, Ministerului Sănătății a actualizat aceste recomandări, după ce a lansat a patra versiune.vÎn special, a fost actualizată secțiunea privind diagnosticarea de laborator a COVID-19, iar regimurile de tratament medicamentos au fost extinse.

Medicii au numit mai multe medicamente care au fost utilizate pentru a trata SARS și care se recomandă a fi utilizate în combinație în tratamentul unei noi infecții.

Acestea sunt preparate de lopinavir + ritonavir, cloroquina, hidroxicloroquina și preparate de interferon. În plus, umifenovir, remdesivir, favipiravir se află în prezent la studii clinice.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!