Presa Curată

Portal de ştiri

Şeful echipei Chinei trimis în Italia arată greşelile: Nu au testat!

Spread the love

Şeful celui de-al 2-lea grup de experţi epidemiologi chinezi care au ajuns în Italia ca să o ajute, fiind trimis special de statul chinez, Qui Yunging, vicepreşedinte executiv al Spitalului afiliat Colegiului Medical al Universităţii Zhejiang, a aratătat într-un interviu acordat ziarului Huangiu Shibao, care au fost greşelile Italiei în combaterea epidemiei de nou coronavirus.

Qiu Yunqing a dezvăluit cea mai mare problemă cu care se confruntă actuala prevenire și control al epidemiilor din Italia: Multe persoane nu au fost testate și sursa infecției nu a fost găsită!

“Mulți oameni nu pot găsi sursa de infecție fără testare”

Qiu Yunqing consideră că actuala creștere zilnică a numărului de noi pacienți din Italia arată că nu s-a găsit sursa de infecție, care este cea mai mare problemă cu care se confruntă actuala situaţie de prevenire și control a epidemiei în Italia.

Qiu Yunqing a declarat că, din cauza reactivilor de testare insuficienți și personalului de testare, mulți oameni nu au fost testaţi, astfel încât sursa infecției nu a putut fi găsită. 

Drept urmare, există multe contacte strânse în comunitate și mulțime, chiar și pacienții, care nu sunt bine controlați. Sunt contagioase, care este cea mai mare problemă.

Qiu Yunqing a spus că prioritatea principală pentru controlul epidemiei italiene este controlarea sursei de infecție și întreruperea transmiterii pe cât posibil. Este recomandat ca pacienții suspecti să fie depistați, diagnosticați, carantinați și tratați din timp.

Trebuie găsite toate persoanele infecțioase și izolate ca să nu provoace infecție. Acesta este cel mai important mijloc. Numai prin creșterea numărului de echipe de tratament și resurse, nu controlați sursa de infecție.Efectul este foarte slab. “

„Există sute de pacienți într-un spital, iar infecția încrucișată este severă”

Pe lângă furnizarea de asistență medicală și resurse pentru Italia, echipa de experți chinezi a vizitat, de asemenea, zilele trecute spitale locale din Italia pentru a înțelege tratamentul la fața locului pentru pacienți, starea de lucru a personalului medical și măsurile de control al spitalului.

Qiu Yunqing a spus că la spitalul local, medicii nu știau suficient despre boală, ceea ce duce la măsuri inadecvate de izolare. Există chiar și sute de pacienți care trăiesc în același timp în acelaşi loc, fenomenul „infecțiilor în spital” și „infecția încrucișată” sunt toate grave, ceea ce face ca spitalul să devină un loc al bolii .

Ca răspuns la aceste situații, grupul de experți chinezi a făcut, de asemenea, recomandări privind măsurile de carantină, echipamentele de ventilație și sistemele de administrare a medicamentelor în spitalele locale. 

Qiu Yunqing a spus că atunci când a văzut omologii italieni care lucrează excesiv sub protecția unui spital relativ simplu, s-au simțit uşuraţi și au sperat că materialele și experiența aduse de grupul de experți îi pot ajuta.

Grupul de ajutor include 2 medici chinezi și aduce, de asemenea, medicamente chinezeşti

De remarcat este faptul că în cel de-al doilea lot al grupului de experți medicali anti-epidemici China-Italia au fost incluși și doi medici chinezi. Qiu Yunqing a prezentat că acest grup de experți a adus și anumite medicamente tradiționale din China, care au fost administrate pe mai mult de 400 de pacienți.

În plus, în situația epidemică, au fost afectați și chinezii din Italia, angajații întreprinderilor finanțate din China și studenții de peste hotare. În acest scop, grupul de experți chinezi a convocat în mod special o reuniune a delegațiilor locale din străinătate pentru a răspunde la probleme și pentru a calma spiritele.

Grupul de experți chinezi își va concentra activitatea pe zone cu focare severe, cum ar fi Lombardia și Milano în Italia.


Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!