Presa Curată

Portal de ştiri

Valori româneşti, blocate în Spania, urlă pe aeroport: Vrem acasă!

Spread the love

Mai mulţi români din Spania s-au strâns pe aeroportul din Barcelona şi au transmis următorul mesaj video:

„Avem o rugăminte la dumneavostră. Vă rugăm să ne ajutaţi să plecăm din Spania. Vream să venim acasă, în România! Vrem acasă! Vrem acasăăăăă! Am rămas blocaţi. N-avem cu ce să venim. Vrem acasă.

Vrem în ţara noastră. Avem copii acasă, în ţara noastră, la România (sic). Ne-aţi lăsat aici ca pe nişte câini. Vă rugăm frumos, ajutaţi-ne să plecăm de aici. Ambasada română ne-a dat alternativă Germania sau Londra. Vrem acasă! Vrem acasă! Vrem acasă! Vrem acasă! Vrem acasă! Vrem acasă! Vrem acasă!

Din aeroportul din Barcelona nu mai avem altă întoarcere. Aici rămânem sau ne duceţi în ţară. Nu avem altă întoarcere. Am lăsat tot.

Nu avem nici servici (sic), nici bani. Am fost daţi afară de la servici (sic) şi nu avem unde să stăm pe străzi. Cât de curând o să ne scoată şi Poliţia spaniolă de aici că se închide. Toate ţările îşi aduc oamenii acasă, noi stăm aici. Eu am 25 de ani numai prin străinătate. Ce faceţi cu noi? Mai suntem ai României sau nu? Daţi-ne un răspuns.

Vă rugăm foarte frumos, din suflet. Dacă toţi sunteţi creştini, ajutaţi-ne şi pe noi aşa cum aţi ajutat şi pe ceilalţi. Mai avem România noastră? Opreşte filmarea şi bagă la încărcat.”

În timpul redactării acestei ştiri, videoul postat de Constanţa Info, pe reţeaua de socializare Facebook, cu românii din Spania blocaţi pe aeroport, a dispărut.

România a oprit cursele cu Spania, Spania la rândul său a oprit curse interne şi externe, ţara aflându-se în lockdown, pe locul 5 mondial în topul tragic al infecţiilor cu noul coronavirus, cu peste 14.000 de oameni infectaţi şi peste 600 de decese.

De asemenea, în Spania, multe firme importante au anunţat concedieri, că îşi închid porţile sau că se retrag masiv din activitatea economică.

Videoul cu românii blocaţi pe aeroportul din Barcelona, Spania, îl puteţi urmări mai jos.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!