mar. sept. 27th, 2022

Presa Curată

Portal de ştiri

Fapte. Ce s-a simulat în New York cu o lună jumătate înainte de Wuhan? Un exerciţiu de pandemie severă de coronavirus

Spread the love

21 august 2019 – Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății va găzdui Evenimentul 201, un exercițiu global de pandemie.

15 octombrie 2019 – Jucătorii pentru Evenimentul 201, un exercițiu pandemic, includ lideri de afaceri la nivel mondial și lideri proeminenți ai guvernului și sănătății publice – transmisiune în direct deschis tuturor

17 ianuarie 2020 – Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, Forumul Economic Mondial și Bill & Melinda Gates, Fundația pentru cooperare public-privată pentru pregătirea pandemică și organizațiile de răspuns
publică 7 recomandări într-un apel comun la acțiune

„Evenimentul 201”

Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates a găzduit evenimentul 201, un exercițiu de înaltă pandemie la 18 octombrie 2019, la New York, NY

Exercițiul a ilustrat domenii în care parteneriatele publice / private vor fi necesare în timpul răspunsului la o pandemie severă pentru a diminua consecințele economice și sociale la scară largă.

În ultimii ani, lumea a cunoscut un număr tot mai mare de evenimente epidemice, care se ridică la aproximativ 200 de evenimente anual. Aceste evenimente sunt în creștere și sunt perturbatoare pentru sănătate, economii și societate. Gestionarea acestor evenimente încordează deja capacitatea globală, absentând chiar o amenințare pandemică. 

Experții sunt de acord că este doar o chestiune de timp înainte ca una dintre aceste epidemii să devină globală – o pandemie cu consecințe potențial catastrofale. O pandemie severă, care devine „Evenimentul 201”, ar necesita o cooperare de încredere între mai multe industrii, guverne naționale și instituții internaționale cheie.

„Scenariul Eveniment 201”


Evenimentul 201 simulează un focar al unui nou coronavirus zoonotic transmis de la lilieci la porci la oameni care în cele din urmă devine eficient transmisibil de la persoană la persoană, ceea ce duce la o pandemie severă. Patogenul și boala pe care o provoacă sunt modelate în mare parte pe SARS, dar este mai transmisibil în mediul comunitar de către persoanele cu simptome ușoare.

Boala începe în fermele de porci din Brazilia, în mod liniștit și lent la început, dar apoi începe să se răspândească mai rapid în mediul de sănătate. Când începe să se răspândească eficient de la o persoană la alta în cartierele cu venituri reduse, dens pline ale unor megacități din America de Sud, epidemia explodează. Este exportat mai întâi prin călătorii aeriene în Portugalia, Statele Unite, China și apoi în multe alte țări. Deși, la început, unele țări sunt capabile să o controleze, ea continuă să se răspândească și să fie reintrodusă și, în cele din urmă, nicio țară nu poate menține controlul.

Nu există posibilitatea ca un vaccin să fie disponibil în primul an. Există un medicament antiviral fictiv care poate ajuta bolnavii, dar nu limitează în mod semnificativ răspândirea bolii.

Întrucât întreaga populație umană este sensibilă, în primele luni ale pandemiei, numărul cumulativ de cazuri crește exponențial, dublându-se în fiecare săptămână. Și pe măsură ce cazurile și decesele se acumulează, consecințele economice și sociale devin din ce în ce mai severe.

Scenariul se încheie la punctul de 18 luni, cu 65 de milioane de decese. Pandemia începe să încetinească din cauza numărului în scădere a persoanelor sensibile. Pandemia va continua într-un anumit ritm până când va exista un vaccin eficient sau până când 80-90% din populația globală a fost expusă. Din acel moment, este probabil să fie o boală endemică a copilăriei.


Acoperire media

Bloomberg
Event 201: Pregătirea pentru o pandemie (audio)

Apel comun Biodefense
la acțiune privind pregătirea și răspunsul la pandemie: 7 recomandări pentru pregătire

Noutăți privind pregătirea în țară
Cooperarea public-privată trebuie să se îmbunătățească pentru a umple lacunele în pregătirea pandemiei, răspuns

Axios
OMS avertizează despre 13 amenințări emergente pentru sănătate, inclusiv posibile pandemii

Jurnalul gripei aviare
JHCHS, Fundația Gates și WEF: 7 recomandări de pregătire pandemică într-un apel comun la acțiune

Forbes
Wuhan Coronavirus focar arată importanța științei sunetului, somnul și cooperarea

Forbes
Cât de pregătiți suntem pentru următoarea pandemie? Nu foarte, arată experții

Inițiativa Contagion Live
Johns Hopkins speră să se pregătească mai bine pentru pandemici: Public Health Watch

The Guardian (Nigeria)
Pregătirea sectorului privat pentru următoarea pandemie

Evenimentul sănătos pentru mediul de viață
201, găzduit de Centrul Johns Hopkins pentru securitatea sănătății, prevede un coronavirus cu răspândire rapidă cu un impact devastator

Santa Fe Noua pregătire mexicană
pentru epidemii lipsite

Freethink
Următoarea pandemică este acolo. Este gata sectorul privat?

Hub
Pandemic exercițiu de simulare reflectoare luminoase diferență de pregătire

Cel mai bun Bloomberg: emisiunea din rețeaua de radio Bloomberg
Pregătirea pentru următoarea pandemie (audio ~ 8 minute, acoperirea Evenimentului 201 începe la 21:30)

Execuția în manechin a Telegraph
Disease X: experții mondiali în sănătate se pregătesc pentru o pandemie mortală și căderea ei

Jurnalul gripei aviare
Scenariul pandemic CAPS JHCHS # Event201 (ficțional)

Gizmodo
Nu suntem pregătiți pentru următoarea Pandemie, de
asemenea, pe NewsBeezer și CHEPA

Rundele de dimineață STAT
Johns Hopkins găzduiește o pandemie simulată

Exercițiu modern de simulare în direct de diplomație
pentru a pregăti lideri publici și privați pentru răspuns pandemic

Jurnalul de gripă aviară
Johns Hopkins Pandemic Table Top Exercise (EVENT 201) Live Streaming Tomorrow

BBC Radio 5 în direct „Sus Toată Noaptea”


GLOBAL BUSINESS academici a JOACA PANDEMIC EFORT demonstrand MONDIAL NEVOIE DE PARTENERIATE diminuarea consecințelor ANVERGURĂ economic și societal pandemiilor
Johns Hopkins Centrul pentru Securitate Sănătate în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Bill & Melinda Gates Foundation gazdă exercitarea 18 octombrie în New York City și practic 

Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății , în colaborare cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates , găzduiește Evenimentul 201 , o simulare de pandemie multimedia de 3,5 ore care implică 16 lideri ai întreprinderilor globale, guvernelor și sănătății publice vineri, oct. 18, 8:45 am-12: 30 pm, în New York City . Observarea live a evenimentului 201 se face prin invitație și mass-media este binevenită . Centrul pentru Securitatea Sănătății face parte din Școala de Sănătate Publică Johns Hopkins Bloomberg.

Exercițiul pandemic va fi transmis în direct publicului între 8:50 și 12:30 pm cu o pauză în jurul orei 10:15. Participanții se pre-înregistrează și vizualizează pe http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/ ). Va fi afișată o acoperire în direct a scenariului (inclusiv actualizări video și briefing-uri live), dar discuțiile de la masa dintre lideri care joacă roluri vor fi văzute doar de publicul personal. Telespectatorii online vor participa la propriile lor discuții moderate în acele perioade.

În ultimii ani, lumea a cunoscut un număr tot mai mare de evenimente epidemice – aproximativ 200 anual. O mare pandemie globală (cum ar fi un eveniment 201) ar putea perturba sănătatea, economiile și societatea. Economice recente studii arată că pandemiile ar putea fi cauza o pierdere medie anuală economică de 0,7% din PIB-sau global 570 miliarde $.

În timp ce sectorul public este prima linie de apărare împotriva pandemiilor, majoritatea resurselor și capacităților există în sectorul privat. Ca și pregătirea anterioară a Centrului exercises- Clade X ,  închis de iarnă , și  de Atlantic Storm – Eveniment 201 de participanți vor lucra prin politica complexă, provocările etice, financiare și politice se vor confrunta cu o criză au fost grave de sanatate pentru a ajunge la un nivel de pandemie. Acesta va fi un exercițiu unic de pandemie pentru a angaja liderii industriei cu guvernele și cu comunitatea cu reacții pandemice.

CE: Evenimentul 201 este un exercițiu de pandemie multimedia jucat de liderii guvernelor, politicii, sănătății publice și întreprinderilor globale din industrii esențiale pentru reacția pandemică și menținerea economiilor și a societății în mișcare în timpul unui focar intercontinental puternic transmisibil. Simularea va sublinia necesitatea includerii industriei private, alături de colaborarea între afaceri și guvern, în planificarea dinainte pentru a atenua impactul economic și social devastator la nivel mondial al pandemiilor. O versiune virtuală online simultană a exercițiului este deschisă publicului. Participanții la exercițiul virtual vor vedea aceleași știri de știri, informații și întrebări simulate ca și participanții live din New York, dar se vor implica într-o discuție online separată a subiectelor ridicate.

CÂND: vineri, 18 octombrie 2019, 8:45 – 12:30 pm EDT (exercițiu virtual 8:50 am)

UNDE: Pierre, 2 East 61st Street din Fifth Ave., New York

OMS: Participanții la exerciții:

 • Latoya Abbott , Managementul riscului și Director senior global, Servicii de sănătate în muncă, Marriott International
 • Sofia Borges , vicepreședinte senior, Fundația ONU
 • Brad Connett, președinte, grupul medical al SUA, Henry Schein, Inc.
 • Chris Elias , președinte, divizia de dezvoltare globală, fundația Bill & Melinda Gates
 • Tim Evans , fost director principal al Sănătății, Grupul Băncii Mondiale
 • George Gao , director general, Centrul chinez pentru controlul și prevenirea bolilor
 • Avril Haines , fost director adjunct, Agenția Centrală de Informații; Fost consilier adjunct al securității naționale
 • Jane Halton , membru al consiliului ANZ Bank; Fost secretar de finanțe și fost secretar de sănătate, Australia
 • Matthew Harrington , Chief Global Operations Officer, Edelman
 • Martin Knuchel , șef de gestionare a crizelor, de urgență și de continuitate a afacerilor, Lufthansa Group Airlines
 • Eduardo Martinez , președinte, Fundația UPS
 • Stephen Redd , director adjunct, Serviciul de Sănătate Publică și Știința Implementării, CDC din SUA
 • Hasti Taghi , vicepreședinte și consilier executiv, NBCUniversal Media
 • Adrian Thomas, vicepreședinte, Sănătate publică globală, Johnson & Johnson
 • Lavan Thiru , Reprezentant șef, Autoritatea Monetară din Singapore

La interviuri pot fi disponibile următoarele:

 • Tom Inglesby, director al Centrului Johns Hopkins pentru securitatea sănătății
 • Eric Toner, Director de proiect pentru Evenimentul 201 , Senior Scholar la Centrul pentru Securitatea Sănătății
 • Ryan Morhard, lider, securitate globală a sănătății, organizații internaționale și IGWELS, Forumul Economic Mondial
 • Chris Elias, președinte, divizia de dezvoltare globală, Fundația Gates
 • Unii jucători de exerciții suplimentare
 • Experți tehnici de la Johns Hopkins

Exercițiul este susținut de finanțarea de la Proiectul Filantropie Deschisă.

Citiți mai multe pe www.centerforhealthsecurity.org/event201 .

SITE WEB ȘI SOCIAL:

 • Site web de exerciții și exerciții virtuale: www.centerforhealthsecurity.org/event201
 • Hashtag de exercițiu: # Eveniment201
 • Centrul pentru securitatea sănătății pe Twitter: @JHSPH_CHS
 • Forumul Economic Mondial pe Twitter: @wef
 • Fundația Bill & Melinda Gates pe Twitter: @gatesfoundation

INFORMAȚII MEDIALE:

 • Mass-media care participă la Evenimentul 201 se înregistrează și primește materiale, video și audio de la Carol Miller, conducerea comunicațiilor strategice pentru Evenimentul 201 , la carolmiller@jhu.edu sau 1-202-306-0130.
 • Fotografiile fără bliț sunt permise în sala de exerciții, înregistrările video și audio nu sunt, dar imediat după eveniment, selectați videoclipuri și audio de înaltă calitate vor fi disponibile pentru a apărea prezența.
 • Interviurile solicitate pot fi filmate și înregistrate în camera verde la ora 12:30 pm EDT și în timpul pauzei la ora 10:15. Contactează-l pe Carol.

Vă rugăm să reamintiți publicului ACESTA ESTE UN EXERCITIU ȘI O BOLĂ FICTIVĂ!


Despre

Despre exercițiul eveniment 201

Evenimentul 201 a fost un exercițiu de 3,5 ore pandemie de masă, care a simulat o serie de discuții facilitate dramatice, bazate pe scenarii, care se confruntă cu dileme dificile, reale, asociate cu răspuns la o pandemie ipotetică, dar științific plauzibilă. 15 lideri de afaceri la nivel mondial, guvern și sănătate publică au fost actori în exercițiul de simulare care au evidențiat problemele economice și economice din lumea reală, nerezolvate, care ar putea fi rezolvate cu suficientă voință politică, investiții financiare și atenție acum și în viitor.

Exercițiul a constat în emisiuni de presă înregistrate, informații în direct ale personalului și discuții moderate pe teme specifice. Aceste probleme au fost concepute cu atenție într-o narațiune convingătoare care a educat participanții și publicul.

Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates propun împreună aceste recomandări .

Scop

În ultimii ani, lumea a cunoscut un număr tot mai mare de evenimente epidemice, care se ridică la aproximativ 200 de evenimente anual. Aceste evenimente sunt în creștere și sunt perturbatoare pentru sănătate, economii și societate. Gestionarea acestor evenimente încordează deja capacitatea globală, absentând chiar o amenințare pandemică. Experții sunt de acord că este doar o chestiune de timp înainte ca una dintre aceste epidemii să devină globală – o pandemie cu consecințe potențial catastrofale. O pandemie severă, care devine „Evenimentul 201”, ar necesita o cooperare fiabilă între mai multe industrii, guverne naționale și instituții internaționale cheie.

Studii economice recente arată că pandemiile vor fi cauza unei pierderi economice anuale medii de 0,7% din PIB-ul global sau 570 miliarde de dolari . Răspunsurile jucătorilor la scenariu au luminat nevoia de cooperare între industrie, guverne naționale, instituții internaționale-cheie și societatea civilă, pentru a evita consecințele catastrofale care ar putea rezulta dintr-o pandemie la scară largă.

Similar celor 3 exerciții anterioare ale Centrului – Clade X , Dark Winter și Atlantic Storm – Evenimentul 201 urmăreau să educe lideri seniori la cel mai înalt nivel al guvernelor americane și internaționale și lideri în industriile globale.

De asemenea, este un instrument de informare a membrilor comunității politicii și pregătirii și publicului larg. Acest lucru este diferit de multe alte forme de exerciții de simulare care testează protocoalele sau politicile tehnice ale unei organizații specifice. Exerciții similare cu Evenimentul 201 sunt o modalitate deosebit de eficientă de a ajuta factorii de decizie să înțeleagă mai complet problemele urgente pe care le-ar putea confrunta într-o criză dinamică, reală.

Scenariu

Detalii despre scenariu sunt disponibile aici.

recomandări

Următoarea pandemie severă nu numai că va provoca mari boli și pierderi de viață, dar ar putea, de asemenea, să declanșeze consecințe economice și societale majore în cascadă, care ar putea contribui foarte mult la impactul și suferința globală. Exercițiul pandemic Event 201, desfășurat pe 18 octombrie 2019, a demonstrat în mod viu o serie de aceste lacune importante în pregătirea pandemiei, precum și unele dintre elementele soluțiilor dintre sectoarele publice și private care vor fi necesare pentru a le completa. Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates propun împreună aceste recomandări .

Când unde

Vineri, 18 octombrie 2019
8:45 am – 12:30 pm
Hotelul Pierre
New York, NY

Public

La exerciții au participat doar o audiență care a fost invitată de aproape 130 de persoane, iar un eveniment live a evenimentului a fost disponibil pentru toată lumea. Acoperirea video este disponibilă aici .

Echipa de exerciții

Eric Toner, MD, este conducerea echipei de exerciții de la Johns Hopkins Center for Health Health. Crystal Watson, DrPH, MPH și Tara Kirk Sell, PhD, MA sunt co-conducători de la Johns Hopkins Center for Health Health. Ryan Morhard, JD, este conducerea exercițiului de la Forumul Economic Mondial, iar Jeffrey French este directorul de exerciții pentru Fundația Bill și Melinda Gates.

Membrii echipei de exercițiu sunt Tom Inglesby, MD; Anita Cicero, JD; Randy Larsen, USAF (pensionar); Caitlin Rivers, doctorat, MPH; Diane Meyer, RN, MPH; Matthew Shearer, MPH; Matthew Watson; Richard Bruns, doctor; Jackie Fox; Andrea Lapp; Margaret Miller; Carol Miller; și Julia Cizek.

Evenimentul 201 a fost susținut prin finanțare din cadrul Proiectului Filantropie Deschisă.


Declarație despre nCoV și exercițiul nostru pandemic!

În octombrie 2019, Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății a găzduit un exercițiu de masă pandemică numit Eveniment 201cu parteneri, Forumul Economic Mondial și Fundația Bill & Melinda Gates. 

Recent, Centrul pentru Securitatea Sănătății a primit întrebări dacă acest exercițiu pandemic a prezis actualul nou focar de coronavirus în China. Pentru a fi clar, Centrul pentru Securitatea Sănătății și partenerii nu au făcut o predicție în timpul exercițiului nostru de masă. Pentru scenariu, am modelat o pandemie de coronavirus fictiv, dar am afirmat explicit că nu este o predicție. În schimb, exercițiul a servit pentru a evidenția pregătirile și provocările de răspuns care ar apărea probabil într-o pandemie foarte severă. Nu prezicem acum că focarul nCoV-2019 va ucide 65 de milioane de oameni. Cu toate că exercițiul nostru de masă a cuprins un coronavirus inedit.


Date media aici.

Videoclipuri aici.

Fotografii aici.

Referinţe Twitter aici.


Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!