Presa Curată

Portal de ştiri

#Disperare. Ministrul Sănătății fuge de presă, în același timp se plătesc promovări de materiale prin care sunt atacați ziariștii care fac dezvăluiri despre Ministrul Sănătății

Spread the love

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a luat-o azi la fugă pe holurile Parlamentului, nedorind să răspundă presei la întrebările privind contractul său cu clinica privată Polisano, încheiat după ce a devenit ministru, zilele când face operații, prevederile contractuale în care intră în conflict chiar cu atribuțiile de ministru al Sănătății și ordinul prin care și-a avantajat ca ministru angajatorul din privat.

În același timp, pe rețeaua de socializare Facebook, sunt promovate cu plată, tot soiul de ”materiale” prin care, culmea, sunt înfierați și atacați fără nicio probă jurnaliștii care fac dezvăluiri despre demnitarul aflat în poziție publică.

Un exemplu în acest sens este siteul Bzi din Iași care publică un material numit ”Sistemul corupt reacționează! Ies la suprafață amănunte incendiare despre acțiunile murdare la adresa ministrului Costache”, material scris într-un stil de pe vremuri demult apuse, neprezentând nicio probă și niciun document dar în care dezvăluirile jurnaliștilor sunt calificate pe pagina de Facebook drept ”atacuri mârșave” iar în text sunt menționate general ”trusturi de presă, cu legături puternice în sistemul serviciilor”.

Dezvăluirile despre legăturile ministrului Costache cu clinicile private și neregulile din ministerul Sănătății le-a declanșat ziarul Libertatea.

De precizat este că ministrul Victor Costache este tot din Iași.

Astăzi, luat la întrebări de jurnaliștii din toată presa, Costache a fost salvat de lift.

Citește și #MinisterulPrivatAlSănătăţii. Naşul ministrului Sănătăţii, Victor Costache, secretarul de stat, Horaţiu Moldovan, mai tare decât Mugur Isărescu, guvernatorul BNR: 23.000 de euro pe lună, de la privatul Sanador

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!