mar. sept. 27th, 2022

Presa Curată

Portal de ştiri

Nici mogulii americani nu mai sunt ce-au fost. Bezos și-a inaugurat casa din Washington cu fata lui Trump și oficiali ai Casei Albe

Spread the love

Mogulul american, Jeff Bezos, patron al Washington Post, cu orientare anti- republicană, patron al Amazon și cel mai bogat om din lume, și-a inaugurat zilele trecute casa din Washington printr-o petrecere la care a invitat inclusiv oficiali ai Casei Albe și pe fata președintelui Donald Trump.

Invitați la petrecerea de lux a lui Bezos au fost Ivanka Trump și soțul său, Jared Kushner, Kellyanne Conway, Bill Gates, Lauren Sanchez, Mitt Romney sau Jim Mattis. Invitat la petrecerea de lux a lui Bezos a mai fost actorul Ben Stiller.

Bezos și-a cumpărat în 2016 cu 23 de milioane de dolari casa din Washington, a renovat-o iar acum proprietatea are 11 dormitoare și 25 de băi.

Presa americană speculează pe marginea faptului că Bezos și-a extins cercul politic, având în vedere contractele uriașe pe care firmele sale le au atât cu serviciile secrete americane cât și cu administrația republicană americană.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!