Presa Curată

Portal de ştiri

Punerea sub acuzare a lui Donald Trump a fost trimisă în Senatul SUA. Pelosi a făcut show cu pixurile

Spread the love

După săptămâni de aşteptare, rezoluţia de punere sub acuzare a preşedintelui SUA, Donald Trump, a fost trimisă în Senatul SUA. Ceremonia de semnare a rezoluţiei a fost ţinută de speakerul democrat al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, într-un mod inedit.

Pelosi şi-a pregătit zeci de pixuri pentru a semna fiecare cuvânt al rezoluţiei de punere sub acuzare a preşedintelui SUA, Donald Trump, cu un pix diferit. Toate pixurile erau inscripţionate însă Nancy Pelosi. Momentul a fost gustat de presă pe reţelele de televiziune cât şi pe reţelele de socializare, de internauţi.

Deşi punerea sub acuzare a lui Donald Trump nu are şanse de reuşită în Senat, acolo unde republicanii au majoritate, partidul republican susţine că aceasta va fi finalizată în maximum o săptămână prin achitarea bipartizană a preşedintelui SUA.

În acelaşi timp, foştii asociaţi ai lui Rudy Giuliani, ca Lev Parnas, pus deja sub acuzare de autorităţile americane, în această seară, într-un interviu în direct pentru MSNBC, a susţinut că preşedintele SUA alături de consilierii şi oamenii săi din administraţie apropiaţi aveau cunoştinţă cu tot ce se întâmplă în cazul Ucrainei.

În cazul Ucraina, preşedintele Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor, dar în acelaşi timp, apropiaţii săi caută urme şi probe în priviţa acuzaţiilor de corupţie la adresa lui Joe şi Hunter Biden.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!