Presa Curată

Portal de ştiri

Imagini inedite de la Crăciunul familiei Trump: Trump, mare petrecere în Mar a Lago, Ivanka cu Jared, Crăciun surpriză în Paris

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi-a petrecut ajunul Crăciunului dând o mare petrecere la reşedinţa sa din Mar a Lago, din Palm Beach Florida, în timp ce fiica preşedintelui, Ivanka Trump şi ginerele său, Jared Kushner au fost fotografiaţi astăzi dimineaţă luând micul dejun în Paris, în hotelul Ritz Carlton, transmit jurnaliştii americani.
Spread the love

Petrecerea preşedintelui Trump din Mar a Lago a avut zeci de invitaţi, printre care şi celebrul avocat Alan Dershowitz care ar putea să se alăture echipei Trump în acţiunea de contracarare a punerii sub acuzare a preşedintelui SUA de către Congresul american.

La petrecerea din Mar a Lago au mai participat Donald Trump jr. cu prietena sa, Kimberly Guilfoyle, jucătorul rus de hockey Alex Ovechkin, ofiţerul Navy Seal, Eddie Gallagher, membri ai Congresului şi familiei şi o serie de alţi invitaţi. Iar mai devreme, preşedintele SUA alături de prima doamnă, Melania Trump, au fost la biserica baptistă unde au ascultat colinde de Crăciun, lecturi din Evanghelia după Luca, au aprins lumânări şi au cântat “Silent Night”.

Surpriza zilei este că fata preşedintelui Trump, Ivanka Trump, şi influentul său ginere, Jared Kushner, au fost fotografiaţi de ziarişti pe continentul european. Ei se află de Crăciun în Paris, luând micul dejul în ziua de Crăciun în hotelul Ritz Carlton din capitala Franţei.

AP
AFP
AP
AFP
AP
President Donald Trump and first lady Melania Trump arrive for Christmas Eve dinner at Mar-a-lago in Palm Beach, Fla., Tuesday, Dec. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Harnik)
AFP
AFP
AFP
AP. Donald Trump cu celebrul avocat
Alan Dershowitz
AP. Donald Trump cu celebrul avocat
Alan Dershowitz
AP. Donald Trump jr. cu prietena sa, Kimberly Guilfoyle
Donald Trump şi jucătorul rus de hockey, Alex Ovechkin
Ofiţerul Navy Seal, Eddie Gallagher la petrecerea lui Donald Trump
Donald Trump cu jucătorul rus de hockey Alex Ovechkin
Ivanka Trump şi Jared Kushner, azi dimineaţă, în Ritz Carlton, Paris
Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!