Presa Curată

Portal de ştiri

Wikipedia a comis-o din nou: Trump, primul actor în rol secundar din “Home Alone 2” care a fost pus sub acuzare

Pagina Wikipedia a filmului “Home Alone 2: Lost in New York” a fost modificată în această săptămână doar ca să sublinieze punerea sub acuzare/impeachment a președintelui Donald Trump, cel care a apărut într-un scurt rol în clasicul film de Crăciun, extrem de vizionat în fiecare an şi în România.
Spread the love

Preşedintele SUA, Donald Trump, a apărut în filmul din 1992, dând indicații actorului Macaulay Culkin, cel care l-a interpretat pe Kevin McCallister, în timp ce amândoi stăteau în interiorul Hotelului Plaza al organizației Trump.

Vineri, autoarea Sarah Kendzior a remarcat într-o fotografie postată pe Twitter actualizarea inedită făcută de enciclopedia online, Wikipedia:

Fotografia cu nota Wikipedia despre punerea sub acuzare a lui Donald Trump din Home Alone 2 postată de Sarah Kendzior

„Pe 18 decembrie 2019, Donald Trump a devenit primul membru al distribuției pentru Home Alone 2: Lost in New York care a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților din SUA”, se arăta în textul Wikipedia.

Duminică, nota despre Donald Trump de pe pagina Filmului Home Alone 2 de pe Wikipedia a fost eliminată și pagina a fost blocată.

Nota Wikipedia mai remarca faptul că „Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanților la 18 decembrie 2019 pentru abuz de putere și obstrucționare a Congresului. Este al treilea președinte american pus sub acuzare în istorie.”

Nu este pentru prima oară când redactorii enciclopediei gratuite şi-au arătat dezaprobarea faţă de Donald Trump/republicani şi susţinerea faţă de democraţi. Recent, Wikipedia a avut aceeaşi atitudine în privinţa scandalului “Ucraina”, susţinând retorica democraţilor în privinţa apelului telefonic dintre președintele Trump și președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, şi-a arătat prin note sprijinul tot în favoarea democraţilor în scandalul Rusia-Robert Mueller, şi în trecut a atacat-o şi pe soţia preşedintelui SUA, Prima Doamnă a Americii, Melania Trump.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!