Presa Curată

Portal de ştiri

50 Cent a închiriat tot magazinul de jucării de Crăciun pentru fiul său

Cunoscutul rapper american 50 Cent a închiriat zilele trecute pentru fiul său de 7 ani, Sire, un întreg magazin tradiţional de jucării din New Jersey. Rapperul a făcut acest lucru ca amândoi să meargă la cumpărături iar fiul său să-şi aleagă ce jucării doreşte.
Spread the love

“Totul este al tău cu adevărat. Poţi să iei tot ce vrei”, i-a spus rapperul fiului său într-un video postat pe Twitter. Pentru sesiunea de shopping privat şi exclusivist de Crăciun pentru fiul său, 50 Cent a plătit 100.000 de dolari.

În timpul sesiunii de shopping privat, 50 Cent s-a pozat şi cu mascota companiei ce deţine lanţul de magazine de jucării, Girafa Geoffrey.

Cu 2 magazine în New Jersey şi Houston şi cu planificarea deschiderii altor 8 magazine în viitor, lanţul tradiţional de magazine de jucării “Toys “R” Us” operează în principal prin intermediul siteului său web, compania confruntându-se cu o scădere de profit şi interes în principal din cauza apariţiei competitorilor online ca Amazon.

Şeful companiei mamă a “Toys “R” Us”, Richard Barry, crede că ar putea scoate din relansarea companiei 2 miliarde de dolari dintr-un total de piaţă de jucării de 28 miliarde de dolari la nivelul SUA, piaţă dominată de companiile Walmart, Target şi Amazon. “Amazon şi alţi vânzători de jucării online schimbă în mod dramatic comerţul cu amănuntul în America şi va fi tot mai greu pentru magaziele tradiţionale din cărămidă şi mortar să reziste în această competiţie. Dar noi vrem ca oamenii să vină la magazinele noastre şi să aibă experienţe fericite”, spune el.

Fii patron Presa Curata!

Categorii

error: Content is protected !!